Seneste nyt:

58-årig varetægtsfængslet efter skudepisode

Den 58-årige er tidligere blevet skudt i hovedet af politiet.

Den 58-årige mand, der natten til fredag blev skudt af politiet, er i dag blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg i absentia. 

Her blev det besluttet, at manden skal varetægtsfængsles. Han er sigtet for at true med at skyde flere politibetjente i tjeneste.

En stor politiaktion

Den 58-årige blev anholdt efter en større politiaktion torsdag aften, hvor politiet var mødt talstærkt op på en adresse i Aalborg vest. 

Det skete, efter manden havde ringet og truet politiet i Aalborg. 

Her havde han fortalt, at han ville skyde den første, der holdt for rødt lys. Samtidig gjorde han klart, at han ville skyde den første betjent, der mødte op på adressen.

Truede med falsk pistol

Da politiet ankom til adressen åbnede den 58-årige mand døren af flere omgange. Hver gang sigtede han på politiet med det, der senere skulle vise sig at være en splatterpistol.

Derudover åbnede han vinduet for at råbe til politiet, at han ønskede en starte en western-duel.

Da den 58-årige mand endnu en gang åbnede døren for at sigte på politiet, endte betjenten med at trække sin tjenestepistol og skyde ham i benet. 

Herefter blev den 58-årige anholdt.

Er allerede kendt af politiet 

Manden skal nu være varetægtsfængslet indtil han selv kan møde op til grundlovsforhør. Aalborg Universitetshospital vurderer, at det kan lade sig gøre i slutningen af næste uge. 

Den 58-årige er kendt af politiet i forvejen. Han har tidligere forsøgt at køre en betjent ned. Også dengang fik det store konsekvenser for manden, da politiet trak sin tjenestepistol og skød ham i ansigtet.