Seneste nyt:

Aalborg Håndbold sælger bagspiller

Håndboldspilleren Andreas Holst skifter fra Aalborg Håndbold til franske Montpellier HB.

Det er blevet til 142 kampe og 404 mål for Aalborg Håndbold, men nu skal karrieren fortsætte i det franske for spilleren Andreas Holst. Han er blevet solgt til den franske klub Montpellier HB.

I fem år har han spillet i Aalborg, hvor han blandt andet har været med til at vinde tre danske mesterskaber, to pokaltitler og tre Super Cup-titler. Men tiden i Aalborg har også budt på flere skader:

- Min tid i Aalborg har været lidt hæmmet af skader, men jeg er stolt af de store præstationer, jeg har været en del af, og ser nu frem til at prøve mig af i det store udland, siger Andreas Holst.

De seneste to uger har Andreas Holst prøvet sig af i den franske klub, og klubskiftet sker nu med øjeblikkelig virkning.

- Der har de seneste år været begrænset med spilletid, og vi gav ham derfor muligheden for at søge nye veje, siger direktør for Aalborg Håndbold, Jan Larsen.

4. plads i den franske liga

Montpellier HB kom senest på en 4. plads i den franske liga, og klubben er derfor at finde i EHF European League i den kommende sæson:

- Vi er rigtig glade på hans vegne over, at han skal til så stor og flot en klub som Montpellier med nye spændende udfordringer, og vi ønsker ham alt held og lykke i det franske, siger direktør Jan Larsen.

Andreas Holst har spillet i Aalborg Håndbold siden 2017, og de nordjyske fans har gjort stort indtryk på ham:

- Jeg vil gerne takke de mange fans for opbakningen i det nordjyske og for alle de mange oplevelser med klubben gennem årene, siger han.