Seneste nyt:

Coolshop er færdig med lagerflytning ved midnatstid

Ved midnatstid mellem lørdag og søndag er overflytningen af halvanden millioner varer til Coolshops nye lager i Bouet formentlig gennemført.

Lastbiler har kørt i pendulfart siden torsdag og op mod 300 medarbejdere har løbet mellem de nye reoler for at placere alle Coolshops lagervarer i den rette orden på hylderne i den nye lagerhal på Bøgildsmindevej i Bouet, Nørresundby.

Og alt går efter planen... godt og vel, lyder det fra medejer Jacob Risgaard midt i det veltilrettelagte mylder.

- Vi er faktisk foran, så jeg er ret tilfreds. Lige nu er vi på omkring 80 procent, men nu begynder det svære også, siger han.

Men hvis de sidste 20 procent af de halvanden million varer finder deres plads uden uventede problemer, vil flytningen af Coolshops kæmpestore lager være afsluttet ved midnatstid, lyder det fra Jacob Risgaard.

- Det, der er fedt ved sådan noget her, er at folk rykker sammen i bussen. Jesper derovre, han arbejder normalt i en af vores søstervirksomheder, og han er inde for at hjælpe. Vi har kontorpersonale med, og vores Herning-afdeling bor på hotel heroppe for at hjælpe i den her weekend, siger han.

Fakta om Coolshops flytning og lidt om det nye hovedsæde

Den succesrige nordjyske onlineshop løb tør for plads for et par år siden, og ledte  efter plads i Nordjylland, men de fandt ingen bygninger, der var store nok, fortæller Jacob Risgaard.

- Så vi oprettede en afdeling med 10.000 kvadratmeter i Herning, og så satte vi gang i byggeriet på 22.000 kvadratmeter her (i Nørresundby, red.), siger han.