SENESTE NYT:

Fyrværkeri ved AaB-sejr fredag

AAB-fans havde medbragt store mængder romerlys og fyrværkeri ved hjemmekampen, der fredag aften endte med en 2-0 sejr over OB.

Da anden halvleg blev sat i gang på Aalborg Portland Park fredag aften startede der et fyrværkeri, som var det nytårsaften, tilsat en masse røde romerlys, så man en overgang havde svært ved at se OB's målmand. Det var AaB-fans på Vesttribunen, der havde arrangeret fyrværkeriet. De samme fans der, de seneste to udekampe AaB har spillet, i tusindtal har fulgt med til udekampene, og fuldstændig har overtaget magten fra hjemmeholdets fans.

Festfyrværkeriet blev startskud til en “rygende” flot anden halvleg af AaB. Hjemmeholdet havde også et par store chancer i de første 45 minutter uden dog at få scoret. Det blev der lavet om på de sidste 45 minutter, hvor gæsterne fra OB kun så røgen af AaB’s godt spillende hold.

Kampen afgjort på to dødbolde

Hjemmeholdet afgjorde kampen på to dødbolde. Noget som AaBs stab bruger meget tid på træningsbanen til at indøve sammen med spillerne. 

Og recepten var den samme ved to hjørnespark. Begge sparket præcist og indøvet af den norske landsholdsspiller Iver Fossum. Første spark ind midt i feltet og her dukkede anfører Rasmus Thelander op og satte pandebrasken på det præcise spark fra Fossum og så førte AaB 1-0, fuld fortjent.

Så lettede Vesttribunen med de mange trofaste AaB tilhængere, der under hele kampen satte en fantastisk stemning med deres indøvede slagsange og taktfaste klapsalver. Man forstår godt, spillerne omtaler de trofaste fans som deres 12. mand, især når man er på udebane.

De over 8000 tilskuere fik endnu et mål at gå hjem på. 10 minutter før tid, var Iver Fossum igen manden bag et præcist hjørnespark,  denne gang til første stolpe hvor forsvarsspilleren Anders Hagelskjær med hovedet snittede det præcise indlæg og endte bolden i nettet til 2-0.

Og efter slutfløjtet kunne AaBs spillere tage en rundtur på stadion og lade sig hylde af tilskuerne. Størst hyldest kom, da spillerne tog opstilling foran Vesttribunen og sammen med fansene dansede og jublede til den store guldmedalje. 

Der er nok mange fans, der allerede drømmer om en gulddans når sæsonen bliver afsluttet, men i denne omgang en fortjent sejr til AaB, der nu er ubesejret i syv kampe og er med raketfart strøget til tops i superligaen.