SENESTE NYT:

Offer for knivoverfald fortsat for svag til afhøring

Den 31-årige mand, der søndag 19. september blev stukket ned med kniv, er uden for livsfare, men han er fortsat for svag til, politiet kan afhøre ham.

Overfaldsmanden bag det brutale knivoverfald søndag morgen på en 31-årig mand i sin lejlighed på Vesterbrogade i Nørresundby er varetægtsfængslet, men politiet må vente med at få sagen belyst fra offerets side. 

Offeret fik ved overfaldet blandt andet et meget dybt stiksår i maven, og selv om han er meldt som stabil og uden for livsfare, er han endnu for svag til at kunne afhøres. Det  fortæller efterforskningsleder Martin Rolighed fra Nordjyllands Politi.

"Gode vidner" og blod på tøjet

Der er ingen vidner til knivstikkeriet inde fra lejligheden, men der er "gode vidner", der så den formodede gerningsmand forsvinde fra stedet i en bil med høj fart,

Vidnerne anmeldte flugten til 112, og en patrulje kunne efter kort tid efter anholde en 28-årig mand på Østerbro i Aalborg.

- Der var flere spor i bilen og på manden, der kunne knytte ham til knivstikkeriet. Blandt andet havde han blod på tøjet, siger Martin Rolighed.

De to mænd kender hinanden på forhånd, men er ikke kendt af politiet som del af et kriminelt miljø, fortæller efterforskningslederen.