Seneste nyt:

Rolig rockerfest i Rærup

Festen lukkede og slukkede klokken to.

Lyden af de mange brummende motorcykler støjede, mens lugten af udstødning spredte sig på parkeringspladsen på ejendommen lidt uden for Vodskov. 

Der var lagt op til den helt store fest, da omkring 300 medlemmer fra Satudarah lørdag kom kørende på deres motorcykler.

Festen blev afholdt på en ejendom på Lerbækvej ved Rærup. Den har siden april fungeret som Satudarahs klubhus. Fredag var første store fest for rockerklubben i Nordjylland, og selvom der kom rockere fra både ind- og udland, så tyder meget på, at festen forblev rolig.

- Der blev lukket og slukket ved 2-tiden, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Ole Buus.

En rolig fest

Nordjyllands Politi var ellers massivt til stede ved festen. Ifølge TV2 Nords reporter var omkring 50 betjente mødt op.

- Det hele er forløbet overraskende roligt. Vi har været talstærkt til stede både ude ved selve festen og i Aalborg by, og det er vores fornemmelse, at det har lagt en lille dæmper på festlighederne, siger Ole Buus.

Betjentene havde sat et hvidt telt op foran ejendommen. Det skete, for at de kunne registrere de mange gæster, der ankom.

- Vi vil gerne vide, hvem der kommer til den fest, sagde vicepolitiinspektør Kenneth Ginnerup fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord fredag. 

HVEM ER SATUDARAH?

Vil sikre tryghed i området

Politiets tilstedeværelse havde flere funktioner. Den fungerede nemlig også som en tryghedsskabende indsats, fortalte Kenneth Ginnerup.

- Vi vil sikre, at vi har synlighed derude. Og så vil vi skabe tryghed for de omkringliggende borgere, sagde han og fortsatte:

- Forud for festen har vi været ude med vores forebyggelsesteam og tale med de omkringboende naboer. 

Nordjyllands Politi fortæller, at flere af gæsterne tog til Aalborg-området da festen var slut. Her har de overnattet på hoteller. 

Lørdag aften var der fest i Satudarahs nye klubhus i Rærup ved Vodskov. Op mod 50 betjente fra Nordjyllands Politi var mødt op for at tjekke deltagerne inden festen.