Seneste nyt:

Spilnørder kan alligevel samles til kæmpe-event

I slutningen af januar kommer gamer-PC'erne til at stå på rad og række i Gigantium, når Nordjyllands største e-sportsevent afholdes.

Hovedet er tæt på skærmen. Indlevelsesevnen er i top, og pulsen nærmer sig de 200, mens der klikkes ustandseligt hurtigt på computermusen og kommunikeres via farvestrålende headsets. 

Netop sådan ønsker mange at tilbringe deres weekend og gerne sammen med ligesindende spilleentusiaster I hvert fald i ny og næ. Ikke desto mindre er det længe siden, at de store LAN-arrangementer har kunnet gennemføres.

Først var det aflyst. Det samme var tilfældet sidste år, men nu kan de spilleglade alligevel deltage i Geeks Gone Wild i 2022. Geeks Gone Wild måtte ellers den 27. december skuffe deres publikum med en aflysning grundet coronarestriktioner, men nu betyder lempelser, at arrangementet alligevel kan afholdes.

- Vi anede pludselig en mulighed for at afvikle arrangementet, da der blev lempet på restriktionerne per 17. januar. Vi havde fået rigtig meget feedback fra billetholdere, der var svært skuffede over aflysningen, og derfor besluttede vi os for at sætte alle sejl til, så vi kunne afvikle arrangementet med de tilpasninger, som de gældende restriktionerne har krævet, udtaler talsmand for Geeks Gone Wild Lasse Kjær.  

Færre deltagere

Oprindeligt var det meningen, at dørene i Gigantium skulles slåes op for 1400 deltagere, men grundet restriktioner må arrangørerne nedskalere arrangementet en smule. I stedet bliver der plads til 860 deltagere.

Der er adgang fra fredag den 28. januar kl. 13.00, og arrangementet lukker igen søndag kl. 12.00. Undervejs kan deltagerne blandt andet være med i turneringer i Counter Strike, Rocket League, Minecraft Creative og Fortnite.