Seneste nyt:

Vold og narko: Skød offer i hovedet med luftpistol

En 39-årig mand skal i retten onsdag, tiltalt for overfald, mishandling og narkobesiddelse.

Når en 39-årig mand efter planen onsdag sætter sig på anklagebænken i retten i Aalborg, kender han vejen. Der er nemlig tale om en af politiets gamle kendinge, som gennem årene har trukket et spor af narko og vold bag sig, hvilket også tidligere har ført til domme.

Nu er den så gal igen, og denne gang er der tale om en større opsamling af sager fra det seneste år, hvoraf et voldeligt overfald midt i juni i år påkalder sig ekstra opmærksomhed. Her mener politiet nemlig, at den 39-årige gennem det meste af et døgn holdt en anden mand fanget på en adresse i Aalborg og udsatte ham for noget, som politiet mener havde karakter af regulær mishandling.

Fandt blyhagl i ansigtet

Politiet mener således, at den 39-årige slog og sparkede sit offer utallige gange i løbet af de næsten 24 timer, det stod på. På toppen af det mener politiet også, at den 39-årige skød offeret i ansigtet med en luftpistol eller et lignende våben. Det gav den anden mand så alvorlige brud i ansigtet, at han efterfølgende måtte opereres i ansigtet, hvor lægerne i øvrigt også fandt blyhagl.

Udover den grove voldsepisode er den 39-årige mand tiltalt for flere tilfælde af narkobesiddelse – heroin, kokain, hash – samt beroligende og smertestillende piller som stesolid og morfintabletter. Dertil kommer, at politiet ved flere lejligheder det seneste år har fundet den 39-årige mand i besiddelse af forskellige våben som knojern, ulovlige knive, et samuraisværd og i alt 37 patroner til to forskellige typer skydevåben.

Varetægtsfængslet efter mishandling

Den 39-årige blev anholdt 17. juni i forbindelse med den grove mishandlings-lignende voldsepisode, som han nu er tiltalt for, og han har siddet varetægtsfængslet siden. Det vides ikke før sagens start, hvordan han forholder sig til de mange anklager, der nu er rejst mod ham.

kristoffer

play Tredobling af omsætning på Black Friday: - Vi har haft helt vanvittig travlt

Kragskovhede

Coronasmitten på Kragskovhede er tæt på fordoblet

lægehelikopter helikopter ambulance genrefoto

Mand i kritisk tilstand efter overhaling i tuktuk

291121 Benjamin Sørensen - Floorball

Floorball-hold til unge med udviklingshandicap har fået Benjamin op af gamerstolen

kristoffer

play Tredobling af omsætning på Black Friday: - Vi har haft helt vanvittig travlt

Kragskovhede

Coronasmitten på Kragskovhede er tæt på fordoblet

lægehelikopter helikopter ambulance genrefoto

Mand i kritisk tilstand efter overhaling i tuktuk

Til forsiden

Til forsiden