Seneste nyt:

Frederikshavn White Hawks slog topholdet fra Herning

I torsdagens kamp i Metal Ligaen tog Frederikshavn White Hawks imod topholdet Herning Blue Fox. Det blev en kamp, som frederikshavnerne vandt med 4-1.

Det var sidste udkald for Frederikshavn White Hawks, hvis de vil spille med om grundspilssejren i Metal Ligaen, og den chance greb de og vandt fuld fortjent med 4-1 efter en forrygende og underholdende kamp.

Hvis hjemmeholdet kan diske op med noget af det spil og ikke mindst fight, som de gjorde mod Herning Blue Fox, så kan Frederikshavn White Hawks blive slutspillets store overraskelse i år.

Og så var der igen publikum til aftenens sene ishockeykamp, der skulle have startet 20.15, men netop af hensyn til at der igen må være 1500 tilskuere i opdelte sektioner til kampene, og man ikke må udskænke øl efter klokken 22.00, blev kampen rykket frem til det usædvanlige kamptidspunkt 19.45.

God kamp for de fremmødte

De tilskuere, der kom, fik god ishockey at se. Hjemmeholdet kom stærkt ud og efter seks minutter bragte Sebastian Brinkman Frederikshavn White Hawks foran med 1-0, som også var stillingen efter første periode.

Herning Blue Fox fik bragt balance i regnskabet, da hjemmeholdet havde en mand siddende til afkøling. 1-1 efter power play, men et godt kæmpende hjemmehold fik igen bragt sig foran 2-1 mod anden periodes afslutning. Det var Aleksi Halme, der scorede på assist fra Lucas Andersen.

Hjemmeholdets Christopher Frederiksen punkterede kampen i starten af tredje periode, da han styrede pucken i mål til 3-1 på Sebastian Brinkmans slagskud.

Mod slutningen tog Herning deres målmand ud, og det udnyttede finske Eemeli Rasanen til styre pucken i det tomme mål, og så kunne man høre, at der igen var tilskuere til ishockey. Fortjent 4-1-sejr til hjemmeholdet, som lige tog en æresrunde for de fremmødte fans.

Efter kampen talte vi med målscoreren til 3-1, Christopher Frederiksen: