Seneste nyt:

Landstræneren skal træne Bangsbo Frejas drengefodboldshold

En flok fodbolddrenge fra Frederikshavn har i flere år samlet penge ind til velgørenhed for at hjælpe andre børn. På mandag kulminerer det med et stort indsamlingsshow i Arena Nord hvor blandt andre landstræneren deltager og i den forbindelse skal han også træne drengene.

Gregers Petersen venter hos bageren på, at kunder ringer ind med nye ordre på kager. Når det sker, er han klar til at bringe dem ud til kunderne.

- Jeg kan godt lide at hjælpe andre, og så er jeg sammen med mange af mine gode venner her, som jeg også spiller fodbold med til daglig, siger Gregers Petersen, U17 spiller i Bangsbo Freja.


Drengene tjener penge på at bringe de specielle KidsAid kager ud til kunderne. Pengene afleverer de til organisationen KidsAid der hjælper syge og udsatte børn og unge i Danmark. Det var drengenes forældre der fandt på, at drengene skulle lave noget mere sammen, end bare at spille fodbold, for at fastholde dem i klubben.

- Vi havde et nøgleord som hed sammenhold. Det var os forældre der skulle sørge for at der blev lavet nogle aktiviteter i klubben. Det kunne være alt lige fra pizzaaften, træningslejre og fodbold- eller biografture. Det har vi holdt ved og det synes drengene var smadder spændende, siger Lars Bo Christensen, medlem af forældregruppen.

Landstræner skal træne drengene

Projektet med at fastholde drengene har været en succes. Bangsbo Freja er en af de få klubber i landsdelen som har to U17 fodboldhold. På mandag er klubben vært ved en stor indsamlingsshow i Arena Nord. Her deltager landstræner Kasper Hjulmand og han skal også træne drengene.

- Det bliver sindssygt. Helt surrealistisk. Det er ikke mange der får den mulighed, at blive trænet af landstræneren. Det glæder jeg mig sygt meget til.

Håber du på at han får øje på dig?

- Ja - selvfølgeligt! Jeg skal da med på landsholdet en dag, siger Gregers Petersen, U17 spiller i Bangsbo Freja.