Seneste nyt:

Restriktioner forlænges: Badeland uden badegæster

Hotel Scandic The Reef i Frederikshavn skal holde badelandet lukket frem til 31. januar - til gengæld bliver der åbnet for møder og kurser.

En lang række coronarestriktioner falder væk fra på søndag.

Men et af de områder, der forlænges til foreløbig 31. januar, er den fortsatte lukning af badelande.

Og det er en rigtig trist melding, lyder det fra direktør Marianne Bredevang fra Hotel Scandic The Reef i Frederikshavn.

- Vi har rigtig mange gæster, der gerne ville benytte vores badeland, siger Marianne Bredevang.

Her i januar plejer der at være fyldt med badeglade gæster i weekenderne.

- Det er for mange et afbræk i den kolde vinter, så det er rigtig trist, at der er lukket i badelandet, men det er jo sådan, det er, siger Marianne Bredevang.

Åbner for møder og kurser

Hun kan til gengæld glæde siger over, at hotellet nu kan åbne for møder, kurser og konferencer med op til 500 deltagere. Den del har været lukket ned siden december.

- Vi har altid arbejdet meget med sikkerheden i hele coronaperioden, hvor vi har lavet en masse foranstaltninger, så det er en sikker oplevelse, når man holder møder hos os, siger Marianne Bredevang.

Hun fortæller, at hotellet har en bredt sammensat kundegruppe, hvor det selvfølgelig betyder meget i forhold til børnefamilier, at The Reef fortsat skal være lukket, mens det ikke betyder så meget i forhold til forretningsgæsterne, da det ikke er badelandet, der trækker dem til.

- Men selvfølgelig har The Reef været et plus i forhold til vores konkurrenter, siger Marianne Bredevang.