Seneste nyt:

Tyve spændte wire til bil og ville hive pengeboks ud af automat

Fem personer er anholdt, efter de forsøgte at hive en pengeboks ud fra hæveautomat.

Bevæbnet med en metalwire og en bil forsøgte en 19-årig mand og fire andre natten til søndag at hive en pengeboks ud fra den pengeautomat, der er placeret ved Spar købmanden på Stenmarksvej i Hune.

Forinden var det lykkedes den unge mand sammen med de fire andre at bryde automaten op og komme ind til boksen, hvor kontanterne ligger.

Den 19-årige mand blev natten til søndag anholdt og søndag eftermiddag er han varetægtsfængslet fire uger og sigtet for forsøg på tyveri af særlig grov beskaffenhed.

Det oplyser anklager i sagen, Thomas Klingenberg, der tilføjer, at det særlige grove består i, at der i pengeautomaten er et betydeligt kontantbeløb.

Den 19-årige mand nægter sig skyldig i sigtelsen.

De øvrige fire anholdte i sagen har endnu ikke været fremstillet for en dommer. De er anholdt i løbet af søndag eftermiddag og ventes mandag at blive fremstillet i grundlovsforhør.

Nordjyllands Politi efterlyser samtidig vidner til den kriminelle gerning. Forsøget på at stikke afsted med kontantbeløb fra automaten op skete ved et-tiden natten til søndag.

På nuværende tidspunkt har politiet ikke mange oplysninger i sagen, da den fortsat efterforskes.

De formodede gerningsmænd er blevet afbrudt i forsøget på at trække pengeboksen ud fra automaten, men hvad der præcis er sket, vides ikke, da grundlovsforhøret med den 19-årige mand blev holdt for lukkede døre.

Nordjyllands Politi modtager gerne oplysninger i sagen på telefon 114.