SENESTE NYT:

Hobro føler sig snydt af dommer og linjevogter

Lørdag tabte Hobro IK i 1. division fodbold til AC Horsens med 3-0. Det er en hård nød at knække for træner Martin Thomsen, der kritiserer dommerens og linievogterens præstationer i kampen.

Dommer Jonas Bøgelund og linjevogter Lars Rix var ikke de mest populære personer efter 1. divisionskampen på DS Arena i Hobro, hvor Hobro IK måtte indkassere et 0-3 nederlag til AC Horsens. 

Midt i anden halvleg overså dommer og linjevogter først et klokkeklart frispark mod en Hobrospiller. Dommeren vinkede afværgende og lod spillet fortsætte, og her overså linjevogter Lars Rix en ligeså klokkeklar offside mod Horsens-spilleren Anders K. Madsen, der fik frit løb mod Hobro-målet hvor han afleverede til Magnus Jensen der prikkede bolden ind til 1-0.

Afgjorde reelt kampen

Den manglende dommerkendelse afgjorde reelt kampen, for indtil da havde hjemmeholdet Hobro spillet lige op med Horsens og havde endda haft flere gode tilbud for at bringe sig foran. 

Men gæsternes mål knækkede fuldstændig hjemmeholdet der nærmest gik i opløsning. Og så kunne AC Horsens score yderlige to mål så slutresultatet blev en Horsens-sejr på 3-0

Man føler virkelig med Hobro træner og spillerne efter kampen. De havde fortjent mindst det ene point i en kamp, hvor der især i 1 halvleg blev vist gode takter fra hjemmeholdet. Nu sidder man tilbage med endnu et nederlag, og træner Martin Thomsen efter kampen føler sig snydt af dommeren.

Hør hele interview med Martin Thomsen: