Seneste nyt:

Teaterpremiere i Den Gamle Biograf i Mariager

Det er ikke kun de store biografer og kulturinstitutioner, der mandag har åbnet for publikum igen. Det gør man også i Den Gamle Biograf i Mariager – og så endda med teaterpremiere.

Teaterkredsen Mariagerfjord har mandag aften premiere på forestillingen ’Mænd i mindre doser’ i Den Gamle Biograf i Mariager.

Tiden har dog været knap i forhold til at få solgt billetter til teaterforestillingen, da det først i torsdag blev meldt ud, at Den Gamle Biograf i Mariager måtte åbne mandag.

Til forestillingen er der også kun solgt omkring tyve billetter, men det lægger ikke en dæmper på glæden hos den programansvarlige i Teaterkredsen Mariagerfjord, Rita Nielsen.

- Det er simpelthen utrolig dejligt. Vi har bare glædet os til det og været spændte, siger hun.

- Folk har da også spurgt, om det bliver det til noget, så jeg tænker, at det er skønt at komme i gang med teater igen.

Programansvarlig i Teaterkredsen Mariagerfjord Rita Nielsen glæder sig til at komme i gang igen.

Bygget i 1947

Den Gamle Biograf bliver i dag brugt som et kulturcenter i Mariager, hvor der året rundt er koncerter, teaterstykker, foredrag og så videre.

Den Gamle Biograf blev bygget i 1947, hvor den åbnede med 216 pladser. Dengang blev den brugt som byens Kino indtil lukningen i 1981.

Efter flere forskellige planer fra den daværende ejer, som blandt andet lød på spillehal og diskotek, blev afvist, var der lagt op til en større renovering og istandsættelse af stedet.

I 1987 stod stedet færdig, og Mariager fik det kulturcenter, som mange af byens beboere havde drømt om, og som det har fungeret som siden.