LIGE NU:

DigiTALT: Panel forarget over bilister og fodboldspilleres opførsel

Skolepatruljer, der bliver udsat for farlige bilister, og en fodbolddommer, som bliver svinet til. Det er blandt emnerne i ugens udgave af DigiTALT.

Biler, der ikke holder tilbage, når de skal, og voksne bag rattet med sure og vrede miner. 

Det er desværre velkendte fænomener for mange skolepatruljer rundt om i landet. Det gør sig også gældende hos skolepatruljen på Skolegade Skole i Brønderslev, som TV2 Nord besøgte i den forgangne uge.

Forarget badmintonspiller

Men hvis man som voksen bag rattet i en bil ikke respekterer skolepatruljerne – og måske ligefrem overfuser dem med dyt eller kommentarer – så bør man få professionel hjælp. Sådan lyder det i denne uges udgave af DigiTALT fra Tonny Thorup, der er direktør i turistorganisationen Destination Nord.

- Hvis man hen over formiddagskaffen kommer i tanke om, at man da vist generede skolepatruljen om morgenen, så synes jeg altså man skal søge læge, siger Tonny Thorup og konstaterer, at i hans optik kan man næppe synke lavere.

Tonny Thorup.
Tonny Thorup.
Foto: Mick Knive Anderson

Han bakkes op af den tidligere badmintonspiller Christinna Rytter Pedersen, som også sidder i panelet i denne uge.

- Jeg er simpelthen så forarget. Det er pinligt for de forældre, der opfører sig sådan. De må virkelig krumme tæer, siger Christinna Rytter Pedersen og fortsætter:

- Og så kan det godt være, at man er kommet fem minutter for sent ud af døren, men den må man sgu tage, når man kommer på arbejde, siger hun.

Christinna Rytter Pedersen (t.h.) med sin kone og badmintonmakker Kamilla Rytter Juhl.
Christinna Rytter Pedersen (t.h.) med sin kone og badmintonmakker Kamilla Rytter Juhl.
Foto: TV2

Karantæne og bøde for tilråb

Denne uges DigiTALT-panel kom også omkring tonen i sportens verden.

”Fucking svin” og ”bøsserøv” var blot nogle af de ukvemsord, der i forrige uge blev råbt efter dommeren i en serie-4-kamp mellem Syvsten og Kvissel-Ravnshøj IF. 

Ordene kom fra flere spillere fra Kvissel-Ravnshøj IF og det fik den konsekvens for klubben, at fire spillere fik karantæne og klubkassen bliver en bøde på 2000 kroner fattigere.

Men at det overhovedet kan komme der til i en serie 4-kamp, kommer bag på administrerende direktør på TV2 Nord Mikael Justesen, som også sidder med i DigiTALT-studiet i denne uge.

- Der skal selvfølgelig være en eller anden form for frirum på en fodboldbane, når man ”slås” og går til stålet. Men min grænse går der, hvor man kan spørge sig selv, om man egentlig selv har lyst til at få det prædikat, som man sender af sted, siger Mikael Justesen.

I ugens DigiTALT kommer panelet også omkring hollandske bomtrawlere i dansk farvand, masser af pølser og brød ved DM i hotdogspisning og hvorvidt man egentlig behøver at være glad for sit arbejde.

Kig med i DigiTALT onsdag aften klokken 19.50 eller allerede nu i playeren over artiklen.

def_thumb,50_percent

play Flere færger aflyst på grund af stormvejr

Untitled collage (2)

play Surfere har ventet halvandet år på den perfekte storm - nu er den her

210921 Stine Rex løber Spartathlon i Grækenland for Legeheltene

play Stine Rex klar til 246 km i Athen: - Når det gør mest ondt, vil jeg minde mig selv om, at jeg gør det for børnenes skyld

Dybvad skole2

play Frederikshavn Kommune vil nu købe nedstyrtet skole

def_thumb,50_percent

play Flere færger aflyst på grund af stormvejr

Untitled collage (2)

play Surfere har ventet halvandet år på den perfekte storm - nu er den her

Til forsiden

Til forsiden