Seneste nyt:

Amerikansk fest på golfbanen - varmer op til 4. juli

Mandag fejres 4. juli i Rebild med royalt besøg.

Mandag den 4. juli er det USA´s uafhængighedsdag, og det bliver traditionen tro markeret i Rebild Bakker. Men i år bliver dagen også markeret på golfbanen. 

Rold Skov Golfklub har flyttet deres golfturnering Rebild Open til dagen før - søndag - og lavet den om til amerikansk fest.

Direktøren for Rolf Skov Golfklub fik en vild idé, fortæller han.

- Hvad nu, hvis man flytter den årlige golfturnering Rebild Open hen i nærheden af Rebildfesten og laver den om til en amerikanerfest.

- Jeg må godt nok sige, at da den første bil kørte ind i morges, da var jeg nødt til at knibe mig i armen. Det er en kæmpe drøm, som jeg har haft længe. På et eller andet tidspunkt, så ville jeg lave sådan noget her, siger Michael Lynderup Kjeldsen, direktør og golfmanager for Rold Skov Golfklub.

Ny tradition

Rebildselskabet var hurtig til at ja til idéen, da golfklubben henvendte sig. For de drømmer om, at udvide de tilbud der er i dagene omkring Rebildfesten.

- Vi vil gerne have nogle forskellige tilbud til rebildgæster. Uanset om hvem man er, så skal der være noget for alle, siger Helene Christensen, generalsekretær i Rebildselskabet.

Omkring 100 golfspillere har meldt sig til turneringen, og det er langt end tidligere år, så golfklubben vil gerne gøre amerikanerfesten til en tradition.

Jeg har været rundt til samtlige bilejere og sige, at nu sætter I kryds i kalenderen, siger Michael Lynderup Kjeldsen, direktør og golfmanager for Rold skov Golfklub.

Rebildselskabet er også klar igen til næste år.

- Helt sikkert. Det er noget vi skal arbejde videre med efter den 4. juli. Så kigger vi på næste år og næste år igen i forhold til forskellige samarbejdspartnere herunder golfklubben, siger Helene Christensen, generalsekretær i Rebildselskabet.