Seneste nyt:

AaB's forhandlinger med Randers FC er brudt sammen

Thomas Thomasberg fortsætter som træner i Randers FC. Det fastslår klubben efter forhandlinger med AaB.

Trods stor interesse fra AaB bliver Thomas Thomasberg i Randers.

Det skriver Randers FC på sin hjemmeside som en afslutning på de forhandlinger, der har kørt, siden AaB solgte sin træner Marti Cifuentes tidligere i januar.

- Vi er virkelig glade for, at Thomas også står i spidsen for vores stærke trænerteam fremadrettet, for det har hele tiden været vores ønske, at han skulle forblive Randers FC-cheftræner. Interessen for ham har været stor, men vi har ikke kunnet blive enige med AaB om en passende aftale, og derfor har vi nu lukket dialogen for at få arbejdsro for såvel Thomas som Randers FC, siger Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen

"De har vist, hvor meget de vil mig"

Thomas Thomasberg skrev i maj 2021 under på en kontraktforlængelse til 2025, og selvom han er smigret over interessen fra AaB, så glæder han sig over, at der nu er kommet en afklaring.

- Der skal ikke herske tvivl om, at jeg har været nysgerrig på den interesse, der har været fra AaB, for det er en god klub, som jeg har en fortid i og et nært forhold til. Jeg er beæret over den interesse, der har været, for det viser, at klubben og jeg har præsteret godt. Når det så er sagt, så må der ikke herske tvivl om, at jeg er virkelig glad for at fortsætte i Randers FC, som i dette forløb også har vist, hvor meget de vil mig, siger Thomas Thomasberg, der spillede over 100 kampe for AaB i 90'erne.

AaB står snart uden træner, fordi klubben har solgt Marti Cifuentes til svenske Hammarby I.F, der indfriede en klausul i hans kontrakt. I forbindelse med salget den 12. januar skrev AaB på sin hjemmeside, at han som udgangspunkt skifter klub den 1. marts 2022.

Nordjyderne har ikke kommenteret de afsluttede forhandlinger med Randers, der indleder forårssæsonen mod engelske Leicester i Conference League.