Seneste nyt:

Corona satte en stopper for tur til feriecenter – så overraskede far med badeland i garagen

Familien Liltorp Bach skulle egentlig have været i badeland i weekenden, men da de alle var i isolation, tænkte faren kreativt og overraskede mor og datter med et hjemmelavet badeland i garagen.

Når familien ikke kan komme til badelandet, må badelandet jo komme til familien.

Den tanke fik Roberth Liltorp Bach fra Ullits ved Farsø, da familien på grund af coronavirus ikke kunne komme afsted til "Plask og Pizza" i Rønbjerg Feriecenter i weekenden som planlagt.

Hele familien havde i løbet af ugen været ramt af kravene om isolation på grund af coronavirus, og Robert var den første til at være ude igen.

- Om torsdagen, da hans symptomer var ved at være væk, gik han i garagen, og så så vi ikke mere til ham. Næste morgen var jeg og min datter ude af isolation, og jeg tog på arbejde, siger Ida Katrine Bach, der er gift med Robert Liltorp Bach, som hun har en 4-årig datter med.

Stor overraskelse ventede i garagen

Da Ida Katrine kom hjem fra arbejde igen, var datteren allerede blevet varskoet om, hvad faren havde haft gang i.

Roberth Liltorp Bach lavede et bål nede i en tønde, hvor vandet løb igennem og blev varmet op.
Roberth Liltorp Bach lavede et bål nede i en tønde, hvor vandet løb igennem og blev varmet op.
Foto: Roberth Liltorp Bach (privatfoto)

- Da jeg kom hjem, kom vores datter og fortalte, at vi skulle til "Plask og Pizza", der egentlig er i et badeland i Rønbjerg. Jeg tænkte: Det kan vi ikke, for far er ikke ude af isolation endnu. 

Ida Katrine blev sendt afsted efter pizza, og da hun kom hjem, var der gryder i hele køkkenet, der var i gang med at varme vand op.

- Så var der badeland ude i garagen. Vi badede bare og hyggede os og havde det sjovt. Der var pyntet op med kulørte lamper og sat varme på, så det var dejligt.

Der var pyntet op med kulørte lamper i familiens garage.
Der var pyntet op med kulørte lamper i familiens garage.
Foto: Ida Katrine Liltorp Bach (privatfoto)

Så god modtagelse at badelandet bliver stående

Det hjemmelavede badeland blev taget særdeles godt imod af parrets 4-årige datter.

- Hun var meget lykkelig. Hun strålede bare og var glad over, at hun endelig måtte være rigtigt sammen med sin far. Det var en rigtig god aften, og hun sagde, da vi puttede hende, at det havde været den bedste dag i hendes liv. Så hun var virkelig glad. 

Selvom planen i første omgang bare var, at badelandet skulle bruges i weekenden, var datteren så begejstret for idéen, at der allerede nu er lagt nye planer.

- Vi har ladet det så fremme, og i næste weekend har vi planer om, at hun skal invitere nogle af hendes venner. Så må vi have varmet det op igen, slutter Ida Katrine. 

Privatvideo: Ida Katrine Liltorp Bach
Privatvideo: Ida Katrine Liltorp Bach
Privatvideo: Ida Katrine Liltorp Bach